Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Vyhlásenie o prístupnosti

Staň sa aj Ty súčasťou Ozbrojených Síl SR


JOBSPOTT - VEĽTRH PRÁCE


Srdečne Vás pozývame na veľtrh práce JobSpoTT, ktorý sa uskutoční 16.04.2024 v Trnave v Mestskej športovej hale a 25.04.2024 v Trenčíne v Športovej hale M-SPORT na Ostrove. Na veľtrhu práce Vám regrutačná skupina Trenčín poskytneme informácie o možnostiach uplatnenia sa v Ozbrojených silách SR, dobrovoľnej vojenskej príprave, aktívnych zálohách, či o príležitosti štúdia na Akadémii ozbrojených síl SR.




V prípade záujmu, nahláste svoju účasť na vzdelavanie.aos@gmail.com
 s informáciou o počte plánovaných zúčastnených najneskôr 2 dni pred konaním akcie.Okrem prezentácie školy a jednotlivých študijných programoch, či informáciách o prijímacom konaní sa budú mať záujemci o štúdium možnosť individuálne  porozprávať s vyučujúcimi a samotnými študentmi. Pripravené budú aj rôzne ukážky prác jednotlivých katedier a samozrejme aj praktické ukážky z vojenského výcviku, ukážky boja zblízka a mnoho iných zaujímavých vecí z bežného dňa našich kadetov. Tešíme sa na Vás.




Staň sa aj ty súčasťou Ozbrojených síl SR


Informácie o možnosti štúdia na Akadémii Ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika Liptovský Mikuláš a možnosti uplatnenia sa v Ozbrojených silách Slovenskej republiky. Ti počas výstavy poskytnú príslušníci Regrutačnej skupiny Nitra a Veliteľstva posádky Bratislava.


Dňa 7. februára 2024

Čas od 09:00 hod. do 15:00 hod.

v športovej hale Dom športu, Junácka 6, Bratislava


VÝSTAVA ABC STAVEBNÍCTVA - ZÁHRADA



V dňoch 17. – 19. apríla 2024 sa v mestskej športovej hale v Prešove uskutoční jubilejný 30. ročník najväčšej výstavy na východe Slovenska. Svoj stánok budú mať aj Prešovskí regrutátori. Široká verejnosť bude mať tak možnosť pýtať sa na možnosti uplatnenia sa v Ozbrojených silách Slovenskej republiky. Tešíme sa na stretnutia!




Štúrovo pero 2024


Personálny úrad Ozbrojených síl SR sa aj tento rok stal partnerom najprestížnejšej celoslovenskej novinárskej súťaže stredoškolákov a vysokoškolákov Štúrovo pero 2024. Krajská knižnica Ľudovíta Štúra vo Zvolene spolu s partnerskými inštitúciami vyhlásili jubilejný 30. ročník tohto výnimočného podujatia, v ktorom majú nadaní študenti a študentky možnosť ukázať svoje kvality. Na slávnostné vyhodnotenie tejto súťaže Vás srdečne pozývame dňa 20. apríla 2024 do Zvolena za účasti najúspešnejších stredoškolákov a vysokoškolákov v kategóriách jednotlivcov a v kategórii online žurnalistika najúspešnejších redakcií.
Aj na tomto slávnostnom akte Vám naša regrutačná skupina poskytneme informácie o možnostiach uplatnenia sa v Ozbrojených silách SR, dobrovoľnej vojenskej príprave, aktívnych zálohách, či o príležitosti štúdia na Akadémii ozbrojených síl SR.





Zdolaj unikátny HONOR RACE a ukáž svoju silu a výdrž


V dňoch 27. – 28. apríla sa bude so zapojením rezortu obrany konať jediný Spartan Honor race v celej Európe práve na Slovensku.

Na čo sa môžete tešiť ❓

Preteky sa budú konať v lokalite Vojenského technického a skúšobného ústavu Záhorie, kde vás čaká unikátna trať v prostredí pieskových dún a borovicových lesov.

???? Vďaka spolupráci s MO SR a Ozbrojené sily Slovenskej republiky budú preteky vo vojenskom štýle. Súčasťou podujatia bude aj sprievodný program, vrátane dynamických a statických ukážok vojenskej techniky. Samozrejme nebude chýbať ani regrutačný stan v ktorom ti poskytneme informácie o možnostiach uplatnenia sa v Ozbrojených silách SR, dobrovoľnej vojenskej príprave, aktívnych zálohách, či o príležitosti štúdia na Akadémii ozbrojených síl SR.

???? Či už sivyberieš verziu trate Sprint, Super alebo Beast, prípadne Kids race, po dobehnutí do cieľa získate špeciálne HONOR medaily, ktoré budú zaslúženou odmenou za odmakaný víkend.

Ak chceš byť pri tom, registrujte sa online na ???? https://sk.spartan.com/sk/race/detail/8198/overview ????, kde nájdete aj viac informácií.

Skočiť na menu


Share