Preskocit navigáciu

Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície


Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície

Dňa 5. 10. 2011 sa v priestoroch Centra výcviku a kynológie Vojenskej polície vo Vlkanovej–Hronseku uskutočnil 15. ročník Streleckej súťaže riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a 5. Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA.

Celkovo sa súťaže zúčastnilo 23 dvojčlenných družstiev, kde pozvanie riaditeľa Vojenskej polície plk. Ing. Jaroslava HAMÁRA prijali aj kolegovia zo Zboru väzenskej a justičnej stráže, Policajného zboru, útvarov ozbrojených síl SR a samozrejme Vojenskej polície. Majstrovstvá otvoril veliteľ Centra výcviku a kynológie Vojenskej polície pplk. Ing. Miroslav KOVÁČIK, ktorý prítomných privítal a povzbudil ku kolegiálnej súťaživosti.

Po vyhodnotení výsledkov bolo zrejmé, že najlepším streleckým družstvom sa stalo družstvo ZVJS z Ústavu na výkon väzby Banská Bystrica v zložení npor. Juraj KOLLÁR, nstržm. Ondrej BAHÝL, 2. miesto obsadilo družstvo ÚVP Prešov v zložení čat. Miloš HALECKÝ a čat. Jaroslav FOĽTA a 3. miesto družstvo ZVJS z Ústavu na výkon väzby Banská Bystrica v zložení ppor. Ján VARECHA a práp. Michal BULLA. Majstrom bojovej streľby Vojenskej polície pre rok 2011 sa v kategórii jednotlivcov stal čat. Jaroslav FOĽTA z Útvaru Vojenskej polície Prešov, 2. miesto obsadil príslušník ZVJS z Ústavu na výkon väzby Banská Bystrica nstržm. Ondrej BAHÝL a 3. miesto príslušník ZVJS z Ústavu na výkon väzby Banská Bystrica práp. Michal BULLA.

Titul najlepšieho strelca Vojenskej polície získal čat. Jaroslav FOĽTA z Útvaru Vojenskej polície Prešov, 2. miesto obsadil čat. Miloš HALECKÝ z Útvaru Vojenskej polície Prešov a 3. miesto príslušník Útvaru Vojenskej polície Banská Bystrica rtm. Štefan TRŠO. Najlepší strelec Vojenskej polície okrem tohto titulu získal víkendový pobyt, ktorý do súťaže venoval riaditeľ Vojenskej zotavovne a hotela Smrekovica, a.s. .

Titul najrýchlejšieho strelca v záverečnom streleckom súboji vybojoval čat. Miloš HALECKÝ z Útvaru Vojenskej polície Prešov.

Ceny najlepším strelcom venoval riaditeľ Vojenskej polície plk. Ing. Jaroslav HAMÁR a náčelník skupiny personálneho doplňovania Územnej vojenskej správy Banská Bystrica kpt. Ing. Patrik NOVOTNÝ. Ceny víťazom odovzdala manželka nášho zosnulého kolegu pani Ľubica BELÁKOVÁ a 1. zástupca riaditeľa Vojenskej polície plk. Ing. Vít GABRHEL.

Menovaným príslušníkom Vojenskej polície a kolegom zo Zboru väzenskej a justičnej stráže k umiestneniu v súťaži blahoželáme.


Strelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťaž

Autor: mjr. Ing. Robert SCHÜTZ , Foto: mjr. Mgr. Luboš Komárek - Dátum: 05.10.2011
Čítanosť: 192130
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share