Preskocit navigáciu

Kooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej stráže


Kooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej stráže
Oddelenie kynológie Odboru výcviku a kynológie Vlkanová – Hronsek dňa 8.10.2014 zorganizovalo a absolvovalo spolu so Strediskom kynológie Zboru väzenskej a justičnej stráže, Ústavom na výkon väzby, Ústavom na výkon trestu odňatia slobody Banská Bystrica a Ústavom na výkon väzby Žilina v priestoroch Oddelenia kynológie spoločný kooperačný výcvik.
Bol zameraný na cviky obrany, a to prieskum a označenie páchateľa v budove, vytláčanie davu páchateľov psovodom so psom, zadržanie páchateľa na diaľku, výsluch a eskorta páchateľa. Zamestnanie jednoznačne potvrdilo potrebu konfrontácie a vymieňania si skúseností z tréningov i praxe oboch ozbrojených zložiek. Všetci predstavitelia zúčastnených oddelení sa dohodli na ďalších spoločných zamestnaniach za spoločným cieľom neustáleho zlepšovania pripravenosti na praktické využitie psovodov a služobných psov. 

Kooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej strážeKooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej strážeKooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej strážeKooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej strážeKooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej strážeKooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej strážeKooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej strážeKooperačný výcvik Vojenskej polície a Zboru väzenskej a justičnej stráže

Autor: mp.mil.sk - Dátum: 25.10.2014
Čítanosť: 11711
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share