Preskocit navigáciu

Zamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiach


Zamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiach

V dňoch 5. a 6. mája 2015 vykonali príslušníci Organizačného odboru a Odboru logistiky a služieb a príslušníčky Finančno – ekonomickej služby Úradu hlavného lekára zamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiach. Zamestnanie bolo vykonané v priestore Účelovo-výcvikového zariadenia OS SR v Kráľovej Lehote a v priestore vodného diela Čierny Váh.
           Obsahom zamestnania bola taktická príprava na témy: Úvod do taktiky boja, pohyb vojaka po bojisku, pochod tímu členitým terénom a život v poli. Okrem náročného presunu v členitom teréne sa príslušníci úradu zdokonalili aj v používaní taktického výstroja, hlavne nosného modulárneho systému, v stavbe provizórnych prístreškov,  príprave stravy v poľných podmienkach a v používaní základných zdravotníckych potrieb jednotlivca.
            Zamestnanie splnilo všetky plánované ciele.


Zamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiachZamestnanie v zdokonaľovaní v základných bojových zručnostiach

Autor: rl - Dátum: 18.05.2015
Čítanosť: 5161
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share