Preskocit navigáciu

Veliteľské zhromaždenie Veliteľa vojenského zdravotníctva - hlavného lekára


Veliteľské zhromaždenie  Veliteľa vojenského zdravotníctva - hlavného lekára

      V piatok 29. septembra 2023 sa v priestoroch Veliteľstva vojenského zdravotníctva v Ružomberku konalo v poradí druhé Veliteľské zhromaždenie Veliteľa vojenského zdravotníctva - hlavného lekára za prítomnosti hlavných funkcionárov štábu a náčelníkov podriadených zložiek. Na zhromaždenie prijal pozvanie zástupca náčelníka Generálneho štábu - náčelník štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky, generálmajor Ing. Peter Babiar a hlavný poddôstojník Ozbrojených síl SR štábny nadrotmajster Marcel Kaniak.

      Vo svojom prejave generálmajor Babiar zdôraznil vysokú úroveň plnenia úloh, ktoré sú na Veliteľstvo vojenského zdravotníctva delegované. Podčiarkol dôležitosť práce príslušníkov vojenského zdravotníctva v prospech občanov SR vrátane ich vplyvu na zvyšovanie dôvery občanov k ozbrojeným silám. Na uznanie ich obetavej práce boli vybraným profesionálnym vojakom a zamestnancom Veliteľstva vojenského zdravotníctva odovzdané ocenenia.

      Brigádny generál Jantoš pri svojom príhovore poďakoval svojim kolegom za kvalitné splnenie úloh v hodnotenom období a vyzdvihol obetavú prácu pri budovaní moderného vojenského zdravotníctva. Rovnako podčiarkol dôležitosť pokračovania v rozpracovaných projektoch, ktoré prispievajú k stabilizácii personálu a rozvoju vojenského zdravotníctva, ako aj k jeho odbornému a profesionálnemu rastu.


Veliteľské zhromaždenie  Veliteľa vojenského zdravotníctva - hlavného lekáraVeliteľské zhromaždenie  Veliteľa vojenského zdravotníctva - hlavného lekáraVeliteľské zhromaždenie  Veliteľa vojenského zdravotníctva - hlavného lekáraVeliteľské zhromaždenie  Veliteľa vojenského zdravotníctva - hlavného lekára

Autor: nrtm. Boris Belák , Foto: nrtm. Boris Belák - Dátum: 06.10.2023
Čítanosť: 1802
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share